maanantai 9. helmikuuta 2009

Damitreenejä ja hormonimyrskyjä

Viikonloppuna kävin vähän treenaamassa flätti Pepin kanssa, joka on tosi hyvä kaverini. Emännät järjestivät meille muutaman hakuruudun, joista me molemmat tykätään tosi kovasti. Olin aivan intoa täynnä, ehkä vähän liikaakin. Ennen lähtölupaa mamma pisti minut pienelle jäähylle. Silittelyn ja lumipenkassa istuskelun jälkeen olin rauhoittunut sen verran, että mamma päästi minut dameja etsimään. Ja hienosti minä niitä etsinkin, ja löysin myös.

Muuten ulkoilu kanssani onkin kuulemma hermojaraastavaa. Hormonimyrskyn vuoksi nuuskuttelen joka ikisen neliösentin lenkkimatkan varrelta ja liikun muutenkin hyvin h i t a a s t i. Vastaantuleville poikakoirille heiluttelen yli-innokkaasti häntää ja räpsyttelen ripsiä. Menee täydestä kaikkiin. Tähän mennessä vanhin sulhasehdokkaani on ollut 13v labbisherra ja nuorin vasta 7 kk vanha mäyräkoiranuorimies.

Kotosalla olenkin sitten harvinaisen rauhallinen; tykkään pötköttelystä ja mahan rapsuttelusta. Yleinen höseltäminen on kuulemma vähentynyt. Siitäkös mamma tykkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti