sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Kylläpä aika menee nopeasti kun on hauskaa. Viime aikoina päiväni ovat kuluneet lähinnä kasvamiseen ja tärkeiden taitojen opetteluun. Suoritin myös taaperokurssin loppuun ja sain sieltä aikas hyvät arvosanat. Seuraavaksi suunnataan jonnekin toiselle kurssille, mamma ei ole vielä paljastanut minne. Mamman kanssa olemme alkaneet harjoitella myös sellaisella oranssilla pötkylällä, jota heitellään ja jonka minä käyn hakemassa takaisin mammalle hurjaa vauhtia. Olen siinä jo aika hyvä. Voipi ollakin, että siitä ura urkeaa minulle vähän isompana. Mamma sanoo, että muutkin sukulaiseni ovat kunnostautuneet sillä saralla.

Olen nyt nähnyt Killeä säännöllisesti leikin merkeissä. Ja mikä hassuinta, törmäsimme sattumalta myös Killen siskoon, Kiltsiin, joka on ihan minun kokoiseni ja vieläpä saman värinenkin. Kolmistaan me saamme aika kivat leikit aikaiseksi; vedämme esimerkiksi kaikki samaa keppiä tai sitten vaan juoksemme päättöminä pitkin puistoa. Meistä löytyy kuva tuolta toiselta sivulta.

Jään pian lomalle mamman ja papan kanssa, joten en ehkä ehdi kirjoittelemaan kuulumisiani ennen syksyä. Sitten olenkin jo tosi iso tyttö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti